Essentielle olier &
Aroma Touch Technique

 

Aroma Touch Technique

 

Jeg tilbyder en dejlig og afslappende Aroma Touch Massage her i klinikken. Jeg bruger æteriske olier fra dōTERRA og teknikken består af blide strøg og lette tryg på din ryg, din nakke, dine øre, dine fødder og hænder.

Det er en virkelig kærlig, blid og nærværende form for oliemassage der virker helt ind på celleplan – som både vil løfte din energi, berolige dit nervesystem, beskytte og styrke dit immunforsvar, lindre dine smerter og helt sikkert reducere stress og indre uro.

Massagen tager ca. 60 min. og du skal medbringe et lagen til at ligge på og et stort håndklæde eller tæppe til at tage over dig.

Jeg starter med dine hænder og herefter ligger du på maven med et tæppe over dine ben og fødder. Så begynder jeg massagen på din ryg, nakke, øre og dine fødder.

Olierne masseres ind i 4 faser.

1.    Fase er den stressreducerende fase, som virker afslappende og beroligende.

2.    Fase understøtter immunforsvaret og fremmer en sund blodcirkulation.

3.    Fase er den antiinflammatoriske fase, hvor der løsnes op for kroppens spændinger.

4.    Fase skaber balance, velvære og ny energi til kroppen.

Det eneste du skal er, at NYDE det. Intet andet <3

Denne lækre aromatiske oliemassage er både for kvinder og mænd i alle aldre.
Børn er også meget velkomne.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig på sms 61 33 42 20 eller på mail marlene.hoppe@hotmail.dk, hvis du vil høre mere om behandlingen eller ønsker at bestille en tid hos mig.

Pris pr. behandling: 500 kr. 

Beskrivelse:

Aroma Touch Teknikken er en blid oliemassage specifikt udviklet af en læge ved navn David Hill tilknyttet dōTERRA.

I behandlingen indgår 8 olier fra dōTERRA:

Balance: Som er en beroligende, afbalancerende og groundende olie, som giver dig en følelse af velvære og harmoni, og hvor du står stækt i dig selv.

Lavender: Kendt som en meget beroligende olie, som virkelig får dit nervesystem til at falde til ro. Den er med til at forbedre dit humør, og den er særdeles god mod stress.

Tea Tree: En beskyttende og rensende olie som giver dig en følelse af, at du har klare grænser. Derudover er den kendt for at have en foryngende virkning.

On Guard: En olie der både dufter lækkert – lidt af brunkager faktisk – og som er med til at beskytte og styrke dit immunforsvar.

Aromatouch: En blanding som dufter frisk og lækker, og som har en meget beroligende og afslappende effekt. Den er god til at mindske spændinger og giver en lindrende fornemmelse, der vil hjælpe effektiviteten af enhver form for massage.

Deep Blue: En olie som nærmest kan udrette mirakler ift. smertelindring. Den har en prikkende og kølende effekt på din hud – for nogle føles den varm, og så dufter den himmelsk. Den lindrer ømme muskler og led samt mindsker hovedpine og beroliger ryg, skulder, nakke og fødder. Også fantastisk til ømme ben efter en lang arbejdsdag eller efter træning.

Wild Orange: Uhh olien for lyst, kreativitet og passion – en olie som giver en følelse af glæde og indre ro. Dens duft kan virke opkvikkende, og du vil få en følelse af lyst til mere leg og spontanitet ved brug udvortes. Den er med til at transformere mangel og en tro på, at der er nok til alle.

Peppermint: Olien som de fleste kinder. Den har en kølende effekt og så giver den energi – og en følelse af at du har meget nemmere ved kan tale din sandhed. Den bringer glæde og er meget opkvikkende. Den afhjælper hovedpine og du vil føle dig forynget og forfrisket af dens aroma.

Olierne fra dōTERRA som er et 100% rent produkt af højeste terapeutiske kvalitet.